Pääsivu Nooa Sodoma ja Gomorra Joosef Exodus Mooseksen kallio Siinai Liitonarkki Linkkejä fkf.net
sivu 8

Linkkejä

Englanninkielisiä:

Muunkielisiä:

Videoita ja DVD:itä:

Ron Wyatt
Ron Wyattin todistusvideo australialaiselta ystävältä Darren Sherwelliltä, joka arvelee perineensä manttelin.

Mountain of Fire

Amerikkalaisten Bob Cornuken ja Larry Williamsin tuottama video omasta ja muiden matkoista Siinain vuorelle Saudi-Arabiaan. Ainutlaatuista videokuvaa on mm. Siinain vuorenhuipun mustiksi palaneista kivistä, Mooseksen halkaisemasta kalliosta Refidimissä, Kultaisen vasikan alttarista ja Elian luolasta Siinain rinteessä. Arveltu eksoduksen reitti Sharm El Sheikin salmen kautta poikkeaa Ron Wyattin alunperin löytämästä ylityskohdasta Akaban lahdella, mutta Siinain vuoreen liittyvät osuudet ovat todella hyviä. Ne ovat koko kristikunnalle ja juutalaisuudelle vielä täysin korvaamattomia yhä voimassaolevien matkustusrajoitusten vuoksi. Siinain vuoren videomateriaalin ovat ottaneet amerikkalaiset öljynporaajat Jim ja Penny Caldwell loma-aikojensa retkillään.

DVD:n tai VHS:n (englanninkieliset) voit tilata esim. täältä.Revealing God's Treasure
Voi tilata linkistä, mikä löytyy klikkaamalla isoa kuvaa. Erinomainen ja kaikkein mielenkiintoisin tietopaketti, mutta älä hotkaise hienovaraista adventismin oppia!


Exodus Revealed

Selkeä esitys Exoduksen reitin jäljittämisestä. Videoon on kerätty todistusaineistoa historiallisesti tapahtuneesta Exoduksesta alkaen israelilaisten olosta Goshenin maakunnassa Egyptissä, jatkuen Punaisen Meren ylitykseen Akaban lahdella ja saapumiseen Siinain vuorelle Midianin maahan Saudi-Arabiaan. Tämä video on paljosta velkaa Ron Wyatt:in tekemälle pioneerityölle, vaikkei jostain kummallisesta syystä annakaan hänelle mitään tunnustusta. Videolla on kuvaa sukelluksista Punaisen Meren ylistyspaikassa ja siitä, mitä pohjasta löytyy liittyen faaraon armeijaan. Sukelluksiin otti osaa ruotsalainen professori Lennart Möller, joka on erittäin hyvän ja vakuuttavan Ron Wyattin löytöjä koskevan kirjan The Exodus Case kirjoittaja.
DVD:n tai VHS:n (englanninkieliset) voit tilata esim. täältä.
Muut linkit:

Pääsivu | Nooa | Sodoma ja Gomorra | Joosef | Exodus | Mooseksen kallio | Siinai | Liitonarkki | Linkkejä | fkf.net

päivitetty 16.10.2010